Video | Sepp Sports | Events / TenneT committed power
oktober 4, 2017
Video – Wrap | De Graafschap trekker – Munsterman
oktober 20, 2017

met Proquro de lucht in

Het is natte zaterdagmiddag in oktober ergens op de Veluwe, een gedeelte van de deelnemers zijn net afgezet door een oude leger truck en krijgen instructies voordat ze in kleine groepjes mee mogen met de helikopter. Voor de deelnemers was het tot dat moment nog een raadsel wat ze te wachten stond. Het enige wat op dat moment bekend is is de indeling van de twee groepen. Er staat een dropping op het programma waarbij ze met behulp van een GPS de weg terug moeten vinden naar de startplaats. Onderweg zullen ze met de groep een paar opdrachten moeten uitvoeren met als prijs een jaar lang strijken met de eer.

 
 

De opdracht:

Proquro is een grote klant van Studio de Raaf waar wekelijks werkzaamheden voor gedaan worden zoals het maken van instructie video's van de Proquro software, aanpassingen aan de website en andere ontwerp opdrachten. Deze zaterdag stond het personeelsuitje op het programma en omdat dit wel een hele speciale editie zou gaan worden wilde men daar graag een video van hebben.
 
 

Video materiaal:

Omdat er ook beelden vanuit de helikopter gewenst waren mocht ik ook mee naar de startlocatie vliegen, een hele mooie ervaring. Hieronder enkele shots gemaakt tijdens de dag.