Video | een cirkel van 360 strepen
oktober 1, 2017
Video | met Proquro de lucht in
oktober 9, 2017

Sepp Sports | Events / TenneT committed power

Studio de Raaf mag Sepp Sports | Events sinds een jaar toevoegen aan haar klantenlijst, Sepp Sports | Events zet Studio de Raaf in voor fotografie en voor het maken van video’s voor verschillende projecten. Één van die projecten is committed power van TenneT. Sepp Works organiseert deelname aan verschillende sportevenementen en alles wat daarbij komt kijken, en dat is een hoop.

De opdracht:

Studio de Raaf is ingeschakeld om de twee hoofdevenementen van dit jaar vast te leggen en er een aantal mooie video’s van te maken, waarbij op de avond van het evenement al een sneak preview te zien zou zijn voor de deelnemers wat ze die dag beleefd hebben.

Eerste weekend:

De evenementen vonden plaats in Oostenrijk op verschillende locaties rond Zell am See waarbij het eerste weekend in teken stond van de nordic walkers. Voordat de deelnemers arriveerde was het van belang om de route te verkennen zodat tijdens het weekend alle aandacht uit kon gaan naar het filmen en er een planning gemaakt kon worden waar de mooiste plaatjes gemaakt konden worden, dit ook voor de fotografen. 150 deelnemers reisde vanuit Nederland en Duitsland om twee dagen de benen op spanning te zetten in een zonovergoten Oostenrijk, iets wat de beelden alleen maar extra mooi maakt uiteraard. Hieronder een kleine samenvatting van het weekend.

 
 

Het tweede weekend:

Nu was het de beurt aan de fietsers, in totaal 350 mountainbikers en wielrenners. Bij de wielrenners was het grote doel de Grossglockner beklimmen en de mountainbikers reden een zeer uitdagende rit rond Leogang. De eerste dag lag de start bij de Hintersee in Duitsland om via een bergpas Oostenrijk binnen te fietsen, een pittige klim met stijgingspercentages boven de 30%. De bergpas is verboden voor auto's dus er was maar één manier op om de deelnemers vast te leggen, ik moest ook op de fiets. Ook deze dag scheen de zon volop wat de beelden weer erg fraai maakte. Dag twee voor de deelnemers was qua weer minder maar dit hield de deelnemers niet tegen om er een mooie dag van te maken. De mountainbikers gingen een mystieke rit tegemoet terwijl de wielrenners de sneeuw opzochten. Hieronder een samenvatting van de mooiste beelden van het fietsweekend.
 
 

Conclusie:

Al met al een zeer geslaagd project, een mooi eindproduct en een tevreden klant.