Video | met Proquro de lucht in
oktober 9, 2017
Ontwerp | Robots en magische machines – Vendorlink
november 10, 2017

Video - Wrap | De Graafschap trekker - Munsterman

3 Jaar geleden is het alweer dat Studio de Raaf de wrap mocht maken voor de De Graafschap trekker in opdracht van Munsterman BV uit Varsseveld. Dit jaar was de wens om een nieuwe versie te maken met een flitsende video ter ondersteuning.

De opdracht:


De wrap moest meer details hebben dan de vorige en de video een Top Gear achtige sfeer uitstralen waarbij de tractor de hoofdrol zou vervullen.

Het Ontwerp

Na de eerste opzet en overleg met de klant kwam er redelijk snel een mooi ontwerp van de tekentafel, hieronder te zien.

 
 

De video

Na het bestuderen van enkele Top Gear video's kon het script geschreven worden. Een script is cruciaal om de opname dagen zonder problemen te laten verlopen, ook zorgt het ervoor dat er geen dingen vergeten worden. Munsterman BV zorgde voor een paar fantastische locaties, de eerste dag mochten we opnames maken op de motorcross baan van Varsseveld en de tweede opname dag beschikte we over een mooie oude schuur waar we de intro / rookmachine shots op konden nemen.
 
 

De montage

Wat cruciaal bij deze video is is het gebruik van de juiste muziek, het was dan ook even zoeken naar het juiste rechtenvrije nummer. Toen die gevonden was konden de beelden op de muziek gemonteerd worden een techniek die de video extra krachtig maakt. Hieronder het resultaat:
 
 

Foto's

Tijdens zo'n mooi project worden er natuurlijk een hoop foto's gemaakt, hieronder een selectie: