Wat klanten zeggen over Studio de Raaf:


Roy de Brouwer - Vendorlink

Studio de Raaf verzorgt voor ons alle uitingen naar de buitenwereld zoals de website en brochures.
Wij zijn zeer tevreden over de frisse ideeën en ontwerpen die Studio de Raaf ons laat zien.


Maarten de Ru - ProQuro

Wij hebben Studio de Raaf benadert om instructie video's van onze software te maken voor onze klanten. Wij laten dit op regelmatige basis doen en zijn zeer tevreden over de kwaliteit en snelheid waarmee de video's afgeleverd worden. Ook zijn wij zeer te spreken over de flexibiliteit .

Proquro-qit
Volvo
Harrie-Arendsen-wit

Nadine de Jong & Sjaak Smeenk - Volvo Harrie Arendsen

Als Harrie Arendsen kiezen wij zo veel mogelijk voor partners uit de regio. Naar aanleiding van het eerste gesprek was er een klik, Chris kon zich meteen goed inleven in onze wensen en meedenken in creatieve oplossingen. De aanpak van Chris is heel helder en duidelijk. Dat werpt zijn vruchten af in het eindresultaat! Kortom het is fijn samen werken met Chris met een geweldig resultaat!


Sjoerd Munsterman - Munsterman BV

Als sponsor van BV De Graafschap wilden wij graag de link leggen tussen de producten van ons bedrijf en voorgenoemde voetbalclub. Omdat we onder meer leverancier van landbouwtractoren zijn leek het ons geweldig om een tractor in te zetten als sponsormiddel. Chris heeft ons hierin van begin tot einde geweldig geholpen. Allereerst met een prachtig ontwerp voor een New Holland T6 in Graafschap stijl en daarnaast met een sublieme film waarin de tractor de hoofdrol speelt.
We hebben gekozen voor Chris omdat zijn moderne en frisse stijl prachtig bij ons past. En het is een enorm voordeel dat bij Studio De Raaf alles kan. Van ontwerp tot fotografie en van film tot het hele proces van idee tot praktijk. Je hebt één aanspreekpunt en dat is Chris! Hij pakt het hele pakket aan. En dat geeft een goed gevoel.

Sjoerd
Arka-Media
Arka media logo wit

Edwin Kaptein - Arka Media

Arka Media huurt Studio de Raaf op regelmatig basis in voor videowerkzaamheden op locatie voor e-learning en promotiemateriaal en voor video-editing. In het verleden hebben wij als ARKA media al eerder samengewerkt met Chris. Hij stelt zich altijd flexibel op en is communicatief sterk. Ook van onze opdrachtgevers krijgen we positieve feedback over zijn werkwijze. Dit maakt Chris voor ons een zeer goed in te zetten cameraman op de momenten dat wij extra capaciteit nodig hebben.


De klanten van Studio de Raaf:

logo-Proquro
Proquro-qit
Harrie-arendsen
Harrie-Arendsen-wit
Sepp-kleur
Sepp-Wit
Huisje-Boeddha